Palvelumme

Mittatilausvalmistus

Raksihares valmistaa köydet mittatilaustyönä
Valmistamme erilaiset köydet mittojesi mukaan

Eri käyttötilanteet ja laitteet tarvitsevat juuri niihin räätälöidyt köydet. Köysien päihin tarpeen mukaan silmukat, koussit tai prässätyt päät. Teemme köydet juuri sinun tarpeen mukaan, mittoihin ja käyttöön tarvittavilla päillä. Teemme erilaiset köydet tarvitsemastasi materiaalista mittojesi mukaan ja tarvittavalla päätevaihtoehdolla. Tilausta tehdessä on tärkeää varmistaa käyttöön sopiva köysityyppi, rakenne, halkaisija, pituus ja miten köysi päätellään.

Teemme myös teräsköysien muovipäällystystä eri väreillä esim. Muovipäällystys saatavissa nyt myös haponkestäville teräsköysille. Muovipäällysteen paksuus vaihtelee 1 - 2 mm. Ohuimmat muovipäällystettävät teräsköydet ovat 0,41 mm

Tarkastus- ja huoltopalvelut

Raksihares tarkastaa ja huoltaa köydet ja nostovälineet
Työturvallisuus ja välineiden turvallinen käyttö on erittäin tärkeää.

Teemme kunto- ja vuositarkastuksia nostoapuvälineille, valjaille ja turvavälineille toimeksiannosta ja suoritamme myös tarvittavat huoltotyöt ja korjaukset.

Turvallisuuden varmistamiseksi nosto-, nostoapu-, kuormasidontavälineiden ja tarvikkeiden kunto on varmistettava vuosittaisin tarkastuksin. Tarkistuksen jälkeen apuvälineeseen on syytä tehdä tarkastusta osoittava merkintä. Toimintakuntoa on seurattava myös käytön aikana.