Lyhyesti

Raksihares toimittaa teräsköydet ja tarvikkeet
Raksihares Oy - Kun kyse on teräsköysistä

Raksihares Oy on 1989 perustettu teräsköysituotteita ja nostoapuvälineitä myyvä ja valmistava yritys. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi rakennusliikkeet, nosturiyrittäjät, kuljetus- ja ajoneuvoteollisuus, teollisuuslaitokset ja maatalous. Päätuoteryhmämme on kuitu- ja teräsköysistä valmistetut tuotteet. Lisäksi saat meiltä myös muita nostoapuvälineitä, kuormansidontavälineitä ja tarvikkeita. Valikoimaamme kuuluu myös mm. nostoapulaitteiden korjaus- ja vuositarkastuspalveluita sekä erikoistuotteita. Olemme valtuutettu Dynice-kuituköysien maahantuoja. Palveluihimme kuuluu käysien valmistus, vuositarkastukset ja huolto. Valmistamme köydet asiakkaan mittojen mukaan. Myymälässämme on tarjolla erilaisia tuotteita mm. Toimitilamme sijaitsevat Seppälänkankaan teollisuusalueella Jyväskylässä. Osaava henkilökuntamme palvelee vankalla ammattitaidolla.

Arvomme

Arvot - Raksihares asiakastyytyväisyys
Asiakastyytyväisyys

Asiakkaan tyytyväisyys tuotteisiin ja palveluihimme on meille sydämen asia. Toimitamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä, kilpailukykyisiä ja laadukkaita tuotteita. Joustava palvelumme ja hyvä valikoimamme ovat saaneet asiakkailtamme kiitosta.

Arvot - Raksihares laatu
Laatu

Tuotteiden korkea laatu on meille tärkeää. Käytämme korkealaatuisia tarvikkeita ja parhaita toimittajia. Pyrimme hoitamaan työmme kerrasta oikein.

Arvot - Raksihares palvelukeskeisyys
Palveluhenkisyys

Kohtelemme asiakastamme aina ammattitaidolla, hyvällä ja innokkaalla otteella. Pyrimme joustamaan asiakkaiden vaatimusten mukaan ja löytämään asiakkaalle parhaan ratkaisun.

Arvot - Raksihares yrittäjyys
Yrittäjyys

Uskomme ahkeruuteen, joustavuuteen, sopeutuvuuteen. Kannamme vastuun työstämme. Olemme kiinnostuneita alastamme ja ylpeitä yrityksestämme.

Yhteystiedot

Jarkko Valkonen
Omistaja

jarkko.valkonen(at)raksihares.com

040 034 0346

Myynti ja tilaukset, asiakaspalvelu, tuotanto

Susanna Valkonen
Toimisto

susanna.valkonen(at)raksihares.com

Laskutus, alihankkijat, asiakaspalvelu

Vahvuutemme

 • Henkilökohtainen palvelu

  Palvelemme sinua henkilökohtaisesti kaikissa kuitu- ja teräsköysiin liittyvissä asioissa.

 • Nopea toimitus

  Saat meiltä tuotteet nopealla toimitusajalla. Myymälästämme tuotteet heti mukaan.

 

 • Osaava henkilöstö

  Henkilöstömme on asiantuntevaa. Yrityksemme on toiminut alalla jo vuodesta 1989.

 • Laadukkaat tuotteet

  Käytämme vain korkealaatuisia raaka-aineita, tuotteita ja tarvikkeita. Toimittajamme ovat toimialansa parhaimmistoa.